To DYE for ombre hair?

In 2010 werd de ombre trend voor het eerst gespot op de catwalk. Ombre komt uit het Frans en betekent schaduw. Ombre, ook wel dip dye genoemd, zie je terugkomen in kleding, make-up, nailart, interieur, eten en het haar. Kortom, ombre wordt overal vertegenwoordigd!Ik heb tig afbeeldingen voorbij zien komen van vrouwen met dip dye haar, maar dit is één van de weinige haartrends die iedereen staat. Of je nu zwart, bruin of blond haar hebt, het misstaat vrijwel niemand. Vooral veel celebrities in de VS worden gezien met kleurenverloop in het haar (of extensions :p)

ombre – donker bovenop

Of je nu kort, middellang of super lang haar hebt, ombre is voor elke lengte geschikt.
Op foto’s hierboven zie je 3 lengtes met een donkere kleur boven en blond onder. De dipdye trend komt het vaakst op deze manier tot uiting.

ombre met rood

Wat ook erg gaaf is ombre haar met vurig rood erdoor verwerkt. Vooral afbeelding 2 van hierboven vind ik prachtig en de warme kleuren passen perfect bij de herfst.

ombre – blond bovenop

Ook bij blondines staat ombre haar mooi. De ombre trend begon met een donkere kleur boven en lichte kleur beneden. De trend van dit jaar is de reverse ombre oftewel de omgekeerde tweekleurige trend. Daarbij kun je dus je haar boven een lichte kleur geven en onder donkerder.

ombre – gewaagde kleuren

Voor de dames die liever een gewaagder kapsel willen, experimenteer er rustig op los. Je ziet hierboven een aantal voorbeelden hoe je met kleuren kunt spelen.

Wat vind jij van ombre haar? 

Advertenties

One thought on “To DYE for ombre hair?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s