Budgettip – Trind assortiment 1+1 gratis

Om de spanning even iets op te bouwen geef ik eerst wat informatie over de  populairste producten van Trind, die samen het Perfect System vormen.
Het Perfect System van Trind bevat zes producten waarmee je in twee weken tijd perfecte nagels, nagelriemen en handen hebt. Een complete set bestaat uit Manicure Sticks, Cuticle Remover, Cuticle Balsam, Nail Magic, Moisturizing Nail Balsam, Nail Repair Natural, Hand Repair ACE en een brochure over het systeem. De producten uit deze set zijn geschikt voor alle nagel- en huidtypes.
Cuticle Remover
Vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van je nagel. Trind Extra Mild Cuticle Remover maakt de nagelriemen zacht en maakt het mogelijk overtollige nagelriemen eenvoudig te verwijderen met de Trind splintervrije Manicure Sticks. Je nagels zullen hierdoor beter groeien.
Gebruiksaanwijzing
Voor het verwijderen van vastgegroeide nagelriemen. Aanbrengen op de nagelriemen en vijf minuten laten intrekken. Nagelriemen terugduwen met (Trind) Manicure Stick en overtollige nagelriemen verwijderen. Na gebruik handen goed wassen. Gebruik dit product eens in de vier weken. Direct na het gebruik van Cuticle Remover adviseren wij je Cuticle Repair Balsam te gebruiken, om de PH waarde te herstellen.Vermijd oogcontact met dit product. Trind Extra Mild Cuticle Remover bevat alkali en kan, wanneer het in aanraking komt met de ogen, blindheid veroorzaken. 

Cuticle Balsam
Zijn je nagelriemen droog? Of heb je regelmatig dwangnageltjes (pijnlijke stukjes verharde huid rondom de nagelriemen)? Dan is de Cuticle Repair Balsam een geschikt product om te gebruiken. De balsam bevat ingrediënten die de groei van sterke nagels bevorderen. Tevens bevat de balsam belangrijke vochtinbrengers die het natuurlijke vocht langer vasthouden, zelfs als je handen worden blootgesteld aan bijvoorbeeld zon en water.
Gebruiksaanwijzing
Twee weken lang dagelijks aanbrengen voor een zachte en mooie huid rond de nagels. Laat twee minuten intrekken. Masseer de rest in de nagelriemen en nagels, totdat de nagelriemen en nagels helemaal droog zijn. Het product is vetvrij. Direct na gebruik kan Nail Repair of lak worden aangebracht. Reinig de flessenhals na gebruik. Na twee weken lang dagelijks aanbrengen, volstaat wekelijks gebruik. 

Nail Magic
Natuurlijk nagelvocht is essentieel voor gezond groeiende nagels. Trind Nail Magic is het perfecte hulpmiddel om de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren. Je behandelt je nagel in drie stappen, te beginnen met de halve zwarte zijde. Daarmee verwijder je het toplaagje van de nagel. Vervolgens wordt de aanmaak van natuurlijk nagelvocht gestimuleerd door de halve witte zijde. Als laatste stap wordt het nagelvocht gelijkmatig over de nagel verdeeld met behulp van de lange grijze zijde. De Trind Nail Magic verwijdert fijne rillen en imperfecties uit je nagel en maakt ze egaal en glanzend!
Gebruiksaanwijzing
Om nagels te egaliseren en gelijktijdig de aanmaak van natuurlijk nagelvocht te stimuleren, gebruik je eenmaal per 4 weken de Trind Nail Magic. Maak halfronde bewegingen (te beginnen bij de matrix –halve maantje- en vervolgens naar voren werken). Allereerst gebruik je de halve zwarte zijde. Hiermee verwijder je het absolute toplaagje van de nagel (wit stof). Daarna, met diezelfde halfronde bewegingen masseer je met de halve witte zijde de nagel. Tenslotte herhaal je deze bewegingen met de lange grijze zijde. Een schitterend geëgaliseerde en glanzende nagel is het onmiddellijke resultaat. Daarbij is het dé perfecte basis voor de verdere verzorging. 

Nail Balsam
Heb je last van nagels die slecht groeien of heb je broze en droge nagels? Trind Moisturizing Nail Balsam is de perfecte vochtinbrenger wanneer je nagels bijvoorbeeld splijten en scheuren. Trind Moisturizing Nail Balsam bevat natuurlijke vochtinbrengers en is vetvrij. Als je nagels zowel zacht als broos zijn, zal de combinatie van Trind Moisturizing Nail Balsam en Trind Nail Repair wonderen verrichten.

Gebruiksaanwijzing
Trind Moisturizing Nail Balsam herstelt het vochtgehalte in de nagels en helpt de nagels daarmee om sterker te worden. Gebruik twee weken lang dagelijks. Breng een laagje aan en laat twee minuten intrekken. Masseer de rest in de nagel en de nagelriemen, totdat de nagels en nagelriemen helemaal droog zijn. Het product is vetvrij. Direct na gebruik kan Nail Repair of lak worden gebruikt. Reinig de flessenhals na gebruik. Na twee weken lang dagelijks aanbrengen, volstaat wekelijks gebruik. 

Nail Repair Natural
Trind Nail Repair is een effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt. De nagels drogen met dit product niet uit en verkleuren niet. De unieke formule van Trind zorgt ervoor dat de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor de nagel sterker wordt. Belangrijk detail hierbij is dat het natuurlijke nagelvocht niet verloren gaat. De nagel blijft op die manier soepel en ziet er verzorgd uit.
Gebruiksaanwijzing
Voor mooie sterke nagels twee weken lang dagelijks een laagje direct op de nagels aanbrengen. Het vorige laagje verwijderen met (Trind) Nailpolish Remover. Na twee weken is één laagje per week voldoende. Het flesje goed schudden voor gebruik. Na gebruik de hals van het flesje reinigen. Buiten bereik van kinderen houden.Je doet er goed aan om dit product eerst op één nagel te testen. Bij overgevoeligheid dien je het gebruik direct te stoppen. Vermijd oogcontact. Dit product is licht ontvlambaar en het bevat formaldehyde. Wij adviseren je om je nagelriemen te beschermen met crème. 

Hand Repair

Trind Hand Repair ACE biedt je handen de verzorging die ze vaak zo hard nodig hebben. De crème bevat stoffen die de natuurlijke aanmaak van vitamine F bevorderen. Vitamine F is een bouwsteen voor nieuwe huidcellen. Het vitamine A, C en E complex beschermt deze nieuwe huidcellen tegen invloeden van buitenaf. Je handen zien er jonger uit en voelen beter aan. Trind Hand Repair heeft ook een vochtinbrengende werking en zorgt ervoor dat het vocht veel langer in de huid wordt vastgehouden. Trind Hand Repair ACE trekt snel in de huid en laat geen spoortje vet achter. En je hebt maar een heel klein beetje nodig voor de perfecte verzorging.

Gebruiksaanwijzing
Voor een zichtbaar mooiere huid ’s morgens en ’s avonds een zeer kleine hoeveelheid op de handen aanbrengen. De crème daarna inmasseren. Trind Hand Repair ACE wordt zeer snel door de huid geabsorbeerd en laat geen vettig gevoel na. De huid voelt heerlijk zacht aan en is bovendien heerlijk geparfumeerd. 

Van maandag 26 november t/m zondag 9 december krijg je bij Etos elk tweede product van Trind GRATIS!

 

Vorig jaar heb ik tijdens zo’n 1+1 actie de cuticle remover, cuticle balsam, nail balsam en nail repair gekocht. Als ik een tijdje braaf mijn nagels verzorg met deze producten worden mijn nagels sterker en splijten ze minder snel. Over de cuticle balsam en de nail balsam, vooral in combinatie met de nail repair, ben ik dik tevreden. De cuticle remover werkt prima, maar vind ik geen topproduct. Mijn nagelriemen blijven alsnog vaak te hard om ze gemakkelijk terug te duwen. Volgens mij kun je net zo goed de veel goedkopere cuticle remover van Essence gebruiken, maar hey that’s me! 

Ik hoop dat jullie deze tip handig vonden!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s